zatamnjivanje farova Beograd Broutality Team 1

Zatamnjivanje farova Beograd

Zatamnjivanje farova Beograd, putem auto-folija vrhunskog kvaliteta, jeste prilika da svetla na svom vozilu zaštitite i podarite im atraktivan izgled. 

Sa sigurnošću se može reći da je automobilska industrija jedna od najprofitabilnijih privrednih grana na svetu. Naime, kompanije svake godine proizvode ogroman broj različitih vozila i pratećih delova u najrazličitijim oblicima i stilovima. Stalna kupovina novih delova, kako biste modifikovali izgled svog vozila u skladu sa vašim željama, predstavlja veliki novčani utrošak. Svakako da postoje bolja, ispativija i ekonomičnija rešenja za personalizaciju vozila.

Zatamnjivanje farova jedan je od načina da svom četvorotočkašu pružite jedinstven i istančan izgled kakav ste oduvek hteli. Vaše vozilo je odraz vaše ličnosti. Folije za zatamnjivanje farova veoma lako se nanose i adaptiraju na prednja i zadnja svetla vašeg vozila. Čini se kao mala izmena, ali zatamnjivanjem farova ćete, zapravo, učiniti da celokupni izgled vašeg četvorotočkaša bude moćniji i ekskluzivniji! 

Zatamnjivanje farova u Beogradu jeste prilično jeftina, brza i kvalitetna opcija za vožnju automobila na drumovima srpske prestonice, jer ima dvostruki zapanjujući aspekt – estetski i sigurnosni

Zatamnjivanje farova Beograd folijama – Prednosti 

Napravljene od jakog, a ujedno fleksibilnog materijala sa bistrim i prozirnim izgledom, folije za zatamnjivanje farova će vam, pre svega, omogućiti elegantan izgled na drumu. Sve u svemu, zatamnjivanje prednjih i zadnjih svetala na vozilu putem auto-folija ima brojnih prednosti za vas i vaš četvorotočkaš.

zatamnjivanje farova Beograd Broutality Team 2

  1. Zatamnjivanje farova podariće vašem četvorotočkašu karakterističan sportski i pomalo “začinjen” izgled. U zavisnosti od vaših preferencija i vrste folije, vaše vozilo može imati originalan, agresivan ill pak “mekan” stil. Postoji i veliki broj nijansi boja ovih folija: od blago zatamnjenih, pa sve do skoro crnih, žutih, plavih, crvenih i ružičastih. Ovo je, dakle, idealna šansa da pokažete svu svoju kreativnost i originalnost.
  2. Zatamnjivanje farova na vozilima pomoći će vam da vaš automobil ostane nov i “mladolik”. Kao što već verovatno znate, svetla na vozilima, tokom vremena, mogu se istrošiti, požuteti i postati veoma ružna. To se uglavnom dešava zbog prašine i UV zračenja. Kvalitetno zatamnjivanje farova će ovo uspešno sprečiti, istovremeno čuvajući njihovu originalnu vidljivost. 
  3. U određenim slučajevima, zatamnjivanje farova može i poboljšati vidljivost na putu! To se, na primer, odnosi na slučaj kada zatamnjujete maglenke žutim folijama. Na taj način, ove folije će vam pružiti bolju preglednost na putu u lošim vremenskim uslovima. 
  4. Pored vizuelnog poboljšanja spoljašnjeg izgleda, zatamnjivanje farova folijama pruža vašim svetlima i zaštitu od kamenčića, prljavštine, udaraca, ogrebotina i loših vremenskih uslova (kiša, sneg, grad..).
  5. Naposletku, folije za zatamnjivanje farova Beograd štite vaša prednja i stop svetla od štetnog UV zračenja. 

Koje uslove mora da ispuni zatamnjivanje farova? 

Možemo da zaključimo da je zatamnjivanje farova Beograd jedan od najboljih načina da kreirate lični i personalni identitet sa svojim “ljubimcem” na četiri točka na ulicama srpske prestonice. Postoje, kao što smo istakli, različite nijanse boje ovih folija i, samim tim, zatamnjivanje farova će imati i različite efekte osvetljenja na putu. Na taj način, na farove se mogu staviti folije punog kolorita ili im se može dati suptilan izgled.

Ali, i pored toga toga što folije za zatamnjivanje farova imaju brojne pogodnosti, svetlosne nijanse ne smeju biti isuviše tamne. To bi predstavljalo veliki bezbednosni rizik u saobraćaju, kako za vas, tako i za druge vozače. Stoga postoje određeni, nazovimo ih sigurnosni uslovi za presvlačenje farova folijama

zatamnjivanje farova Beograd Broutality Team 3

  • Farovi ne bi trebalo da budu zatamnjeni za više od 50 odsto. Oni moraju biti dovoljno svetli kako bi mogli da osvetle put ispred vas i da budu jasno vidljivi drugim učesnicima u saobraćaju.
  • Bez obzira na stepen zatamnjenja, morate biti u mogućnosti da vidite njihovu izvornu bolju osvetljenja. Dakle, prednja svetla – bela/žuta, zadnja svetla – crvena boja. 
  • Farovi moraju da budu vidljiivi i sa velike udaljenosti.

Montaža auto-folija na farove neće biti razlog da budete odbijeni na tehničkom pregledu, ako su folije pravilno postavljene i ne smanjuju nivo osvetljenja ispod dozvoljenog nivoa. Ako imate sijalice za farove sa visokim intenzitetom, onda treba biti obazriv sa folijama za zatamnjivanje farova. Ovo je važno zato što, pri dugotrajnoj upotrebi dugih svetala, može doći do prekomernog nakupljanja toplote. 

Folije za zatamnjivanje farova Beograd su bolje rešenje od spreja 

Jedno od rešenja za zatamnjivanje farova svakako je korišćenje spreja. Međutim, iskustveno se pokazalo da je zatamnjivanje farova folijama bolja opcija. Kakvog god kvaliteta sprej bio, on nikada ne može omogućiti ujednačenu nijansu prilikom zatamnjivanja. Dok folija, s druge strane, ravnomerno tretira celokupnu površinu stakla sa kompletnim nijansiranjem. Takođe, folije su veoma izdrljive i vodootporne, što znači da se mogu lako oprati i tretirati kao bilo koja druga površina na vašem vozilu. 

Za razliku od spreja, folije za zatamnjivanje farova, kao što smo napomenuli, štite vaša svetla od svih vremenskih neprilika, ali i od ogrebotina i udara. One mogu trajati duži niz godina, a za slučaj da se predomislite, jednostavno se uklanjaju bez oštećenja farova. 

Broutality Team – Tim sa kojim pobeđujete

zatamnjivanje farova Beograd Broutality Team 4

Ako želite zatamnjivanje farova Beograd da bude obavljeno na vrhunskom nivou od iskusnih profesionalaca, onda je Broutaliy Team rešenje za vas. Zatamnjivanjem farova, ne samo da ćemo maksimalno poboljšati izgled vašeg automobila, već ćemo sprečiti i matiranje plastičnih farova. Naše auto-folije od renomiranih proizvođača (ORACAL, AVERY, 3M, ARLON, GRAFITYP) uspeće da pokriju sitna oštećenja i veoma su otporne na sve vremenske (ne)prilike i temperature.

Naše folije za zatamnjivanje farova poseduju estetski i zaštitni karakter. Na raspolaganju su vam folije u više različitih boja i procenata zatamnjenja. Ako ikada poželite da ih skinete, procedura je brza i laka, dok se far ili stop svetlo uopšte ne oštećuje. Budući da naš zakon ne zabranjuje zatamnjivanje farova, transparentnost folija za farova iznosi 90 odsto, pa naniže, u zavisnosti od toga koliko želite da zatamnite farove.  

Pored zatamnjivanja farova, Broutality Team vam nudi, po najpovoljnijim cenama u gradu, zatamnjivanje stakala na autu, ali poliranje farova. Mi imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti lepljenja i instalacije folija, brendiranja vozila i objekata, kao i u zatamnjivanju stakala i farova na vozilima. Prestižnu poziciju u Beogradu za brendiranje vozila folijama stekli smo vrednim i marljivim radom, kvalitetom i veoma pristupačnim cenama. 

One thought on “Zatamnjivanje farova Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *