poliranje automobila Beograd Broutality 1

Poliranje automobila Beograd

Poliranje automobila Beograd jeste jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za veličanstveni izgled svog “ljubimca” na četiri točka. Štaviše, poliranje automobila u Beogradu prestavlja najefikasniji način pripreme ovog četvorotočkaša za leto.

Kada govorimo o jednoj od najvažnijih stvari koje se tiču održavanja automobila, onda je to svakako njegovo poliranje. Nažalost, mnogi vlasnici automobila ne uviđaju značaj kvalitetnog poliranja svog vozila. Iz istog razloga, nezanemarljiv broj vlasnika automobila naprosto preskače ovaj korak u održavanju četvorotočkaša, što je potpuno pogrešan potez. Naročito ukoliko živite u Beogradu, gde udarci kamenčića i sitan pesak mogu stvoriti oštećenja na boji automobila. 

Naime, tek nakon poliranja automobila u Beogradu kao rezultat imaćete jedno potpuno čisto i “osveženo” vozilo na čijoj karoseriji neće biti primetni znaci udubljenja i pukotina. I što je najvažnije, vaš automobil će upravo zbog tog efekta izgledati kao potpuno nov. Dakle, poliranje vozila Beograd jednostavno uklanja znakove prljavštine, ogrebotina i oksidacije na vašem četvorotočkašu, štiteći i održavajući vašu farbu, odnosno boju automobila. 

Poliranje automobila Beograd – Koje su prednosti ove “procedure”? 

S obzirom na to da mnogi ljudi nisu upućeni, predstavićemo vam neke od najosnovnijih pogodnosti poliranja automobila.

poliranje automobila Beograd Broutality 2

  1. Produženje životnog veka boje vašeg automobila. Loši vremenski uslovi, kao i drugi negativni spoljni uticaji i udarci, vremenom mogu oštetiti boju vašeg automobila. Najbolji način da produžite životni vek boje na automobilu i uklonite svu prljavštinu koja se ne može otkloniti redovnim pranjem jeste njegovim poliranjem. Ujedno, poliranje automobila Beograd uklanja oksidirajuća mesta na boji, zbog čega ona postaje otrpona na ljuštenje, pucanje i sušenje. 
  2. Otkrivanje novog sloja boje. Odstranjivanjem gornjeg sloja boje poliranjem, otkriće se novi sloj boje, zbog čega će vaš automobil automatski izgledati kao da je nov!
  3. Umanjenje potrebe za pranjem vozila. Normalno je da se vaš automobil, naročito ako ga svakog dana vozite, uprlja. Ali, ako ne želite često svoj automobil da vodite u auto perionicu, onda je vreme da ga ispolirate!
  4. Čini da vaš automobil sija i blista. Neka se svi okreću za atraktivnom dizajnom i izgledom vašeg četvorotočkaša! Nakon poliranja, vaš automobil će (bukvalno) sijati, što znači da ćete imati vozilo koje je čak i lepše nego kada ste ga prvi put kupili. 

Ostale pogodnosti poliranja automobila 

Međutim, poliranje automobila Beograd ima i drugih pozitivnih efekata na vaše vozilo. Naime, statistika je pokazala da automobili koji imaju sjajno odrađen farbarski posao i boju, ujedno imaju i veću (pre)prodajnu vrednost. Ako su boja i farba odlični, onda je to snažan indkator da je i sam automobil vrhunskog kvaliteta. 

Jedna od najvažnijih prednosti poliranja automobila odnosi se na eliminaciju svih ogrebotina na karoseriji. Koliko god da vodite računa o svom “mezimcu” na četiri točka, u jednom trenutku će sigurno doći do grebanja. Možda ste, čak, i vi pažljivi, ali drugi vozači nisu, te oni svesno ili nesvesno svojim vozilom ogrebu vaše. Poliranje automobila u Beogradu će svakako otkloniti sve znake grebanja i ostale ogrebotine. 

U slučaju farbanja automobila, može doći do određenih manjkavosti, kao što su neravni premazi i slično. Poliranjem vozila ćete izvršiti sve korekcije boje automobila, čineći njegovu površinu glatkom. Na kraju krajeva, ukoliko imate dosadnih i upornih mrlja i fleka na boji, umesto da vaš automobil podvrgnete ponovnom farbanju, izaberite podjednako kvalitetan, ali znatno jefitniji tretman – poliranje automobila

Poliranje automobila Beograd – U čemu se razlikuje od korekcije boje? 

Korekcija boja na automobilu jeste postupak koji se odnosi na ispravljanje svih nepravilnosti u vezi sa farbom ovog vozila. Poput politanja automobila, korekcija boje takođe vraća originalni sjaj i izgled automobilu. Međutim, poliranje automobila se vrši mngo temeljnije i na više nivoa, kako bi se osigurala dugotrajnost boje. Broj faza u poliranju automobila, zapravo, zavisi od toga u kojoj meri je vašem automobilu poliranje potrebno. 

poliranje automobila Beograd Broutality 3

Ako je vaš automobil u odličnom stanju, vraćanje njegovog izvornog sjaja se jednostavno vrši jednofaznim poliranjem. Ali, ukoliko automobil ima dosta ogrebotina ili tvrdoglavih naslaga prljavštine, onda će poliranje automobila Beograd najverovatnije biti izvršeno u više faza. Iskusan tim profesionalaca vrlo dobro poznaje koliko je nivoa poliranja automobila neophodno obaviti, bez ugrožavanja ili komprotivanja boje. 

Generalno govoreći, postoje tri faze poliranja automobila.

Prva (laka) faza poliranja automobila više se odnosi na uslugu poliranja, odnosno običnog održavanja automobila, kako bi on ostao čist i blistav. Druga (srednja) faza poliranja automobila predstavlja dvostepenu korekciju boje i jedna je od najpopularnijih usluga. Ona se primenjuje za slučaj kada imate lagane ogrebotine i tada se koriste specijalna sredstva za poliranje koja uništavaju prljavštinu i masnoću sa boje vašeg automobila bez njenog oštećenja. 

Treća (teška) faza poliranja automobila primenjuje se u slučaju kada vaš automobil poseduje teže ogrebotine i oštećenja boje. U suštini, u ovoj fazi se primenjuje isti postupak kao i u drugoj fazi, samo obnavljanje boje traje duže zbog težine oštećenja. 

Zašto poliranje automobila u Beogradu treba prepustiti profesionalcima?

Kao što možemo da vidimo, poliranje automobila Beograd zvuči jednostavno, ali u praksi to nije slučaj. Zato vam ne preporučujemo da poliranje vršite na svoju ruku, već da posao prepustite profesionalcima koji tačno znaju šta rade.

Prvo, profesionalci veoma dobro znaju da procene u kojoj meri i kojim delovima automobila je poliranje neophodno. Drugo, profesionalci tačno znaju koja sredstva za poliranje treba da koriste, koja neće oštetiti boju automobila. Treće i najvažnije, profesionalci su, kao što sam naziv sugeriše, profesionalno obučeni i imaju iskustvo. Mogu razlikovati novu i staru farbu na automobilu.

poliranje automobila Beograd Broutality 4

Broutality Team vam nudi najkvalitetnije poliranje automobila u Beogradu, i to po izuzetno povoljnm cenama prikladnim za svačiji novčanik. Vršeći poliranje vozila najsavremenjim sredstvima po poslednjim standardima automobilske industrije, u kratkom roku vraćamo vašem četvorotočkašu sjajnu boju koju i zaslužuje! Naš savet je da poliranje vozila vršite makar jednom na godišnjem nivou. Pored poliranja automobila, nudimo vam i uslugu poliranja farova, voskiranja vozila, ali i postavljanje zaštitne folije za boju

Brendirajte svoje vozilo na najbolji mogući način! Broutality Team ima dugogodišnje iskustvo u svetu presvlačenja vozila vrhunskim auto-folijama, zatamnjenja stakala i farova vozila, kao i u oblasti lepljenja folija na nameštaj i belu tehniku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *