tapete za kozmetičke salone Broutality 1

Tapete za kozmetičke salone

Tapete za kozmetičke salone ulepšaće vaše poslovanje.

Iako su tapete za zid deo modernog enterijera, one postaje dugi niz vekova. Zapravo, prve tapete proizvedene su u engleskom gradu Vorčesteru 1680. godine. Oslikavane su ručno ili pomoću šablona. Da bi u narednim decenijama nastale nove tehnike izrade. Tako da je na scenu stupilo ukrašavanje pomoću pamučnih i vunenih vlakana kako bi se postigao baršunasti, višeslojni efekat.

Zahvaljujući Luju Robertu u 18. veku došlo je do štampanja tapeta u rolnama. Što je dovelo do njihove komercijalne upotrebe. Samim tim, pejzažni motivi na njima dobili su konkurenciju u vidu geometrijskih elemenata.

Pojavom plastifikacije sredinom 20. veka došlo je do novog koraka u razvoju tapeta. Posebno u pogledu trajnosti i održavanja. Dok su najmodernije tehnike štampe donele neograničene mogućnosti u njihovom dizajnu.

Imajući u vidu visok stepen personalizacije, Broutality team vam otkriva koje karakteristike treba da imaju tapete za kozmetičke salone.

Tapete za kozmetičke salone pomažu pri formiranju prvog utiska

Omiljeno mesto pripadnica lepšeg pola opravdano je sinonim za osećaj blagostanja i uživanja. U njemu provodimo dragocene trenutke relaksacije nakon napornog dana. Rado ga posećemo kada želimo da svojoj koži podarimo beauty tretman ili, pak, licu i noktima novi sjaj.

tapete za kozmetičke salone Broutality 2

S obzirom na ulogu koju imaju veoma je važno da već pri ulazu ostavljaju utisak prave spa oaze. Upravo u tome vam mogu pomoći jedinstvene tapete na zidovima. Baš poput folija za nameštaj, one daju lični pečat prostoru i čine vaše poslovanje prepoznatljivim. Ujedno, ističu viši nivo profesionalizma i posvećnosti. Što za rezultat ima bolje rangiranje u odnosu na konkurente.

Tapete kozmetičkim salonima pružaju estetski doživljaj! 

Stručnjaci naglašavaju da tapete za kozmetičke salone treba da ističu mir, odmor i dobro raspoloženje. Te je preporučljivo da birate motive vodopada, cvetova, drveće, kao i druge elemente prirode. Isti efekat ima i prelivanja nežnih boja.

Obično su ove samolepljive tapete namenjene samo za centralni zid, pružajući se njegovom čitavom površinom – od plafona do poda. Dok manje delove prostora i druge uglove možete učiniti atraktivnim printom koji je usko vezan za vašu delatnost. Poslednjih godina popularni su i natpisi na zidovima. Odnosno, imena ili poruke ispisane na tapetama.

Ipak, vodite računa da dizajn ne bude “prenatrpan” suprotnim šarama, jer mogu da naruše estetiku prostora.

Tapete za kozmetičke salone moraju biti vrhunskog kvaliteta

Da bi mogle da izdrže brojne klijente, rad kozmetičkih aparata, ali i konstantno osvetljenje tapete moraju da budu napravljene od trajnog materijala. Poželjno je one budu veće debljine, plalstificirane. Pa čak i sa dodatkom folije, tekstilnih vlakana ili nekog drugog vida zaštite zidova.

tapete za kozmetičke salone Broutality 3

Takođe, važno je da ih možete brisati, kako biste sačuvali uredan i higijenski čist izgled u svom salonu.

Podarite svom kozmetičkom salonu unikatni izgled, posetite Broutality Team. Naš tim dizajnera svaku vašu ideju pretvoriće u stvarnost. Dok najmodernija štampa omogućiće jasni, trajni otisak na dizajniranoj tapeti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *