najbolje folije za auto Broutality 1

Najbolje folije za auto

Najbolje folije za auto donose neverovatne mogućnosti.

Nema ništa lepše za vozača od automobila koji za sobom ostavlja zadivljujući izraz lica prolaznika na ulici. Međutim, kupovina novog vozila za mnoge je nedostižna. Srećom, pomoću auto folije prelepi sjaj i sasvim novi izgled možete podariti i svom starom ljubimcu.

Presvlačenje automobila postoji već duže vreme. Još je davne 1926. godine Semon Knudsen izmislio vinil koji se i danas koristi. Da bi ga sredinom prošlog veka Newhouse Automotive Industries iz Los Anđelesa iskoristila za redizajn nazvavši postupak “najnovijom automobilskom senzacijom”.

Dugo godina folije su se koristile isključivo za brendiranje vozila. Odnosno, predstavljale su svojevrsnu pokretnu reklamu. Ipak, poslednjih godina postaju sve popularnije i za presvlačenje privatnih automobila.

Zašto je važno da izaberete najbolje folije za auto otkriva vam u ovom blogu Broutality Team.

Najbolje folije za auto napravljene su od najkvalitetnijih materijala

najbolje folije za auto Broutality 2

Nemojte da zaboravite da jedino auto folije vrhunskog kvaliteta nose epitet najboljih. Te prilikom izbora vodite računa da one budu napravljene od strane renomiranih, svetski priznatih proizvođača. Na taj način možete biti sigurni da ćete, zaista, dobiti performanse koje su navedene i koje ste platili.

Pored kvaliteta vinila, ove kompanije vode računa i o lepku. Time je garantovana ne samo postojanost folije, već i njeno lako skidanje, bez ikakvih ostataka ili oštećenja automobila.
Već dugi niz godina vodeća imena u presvlačenju nose kompanije ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP. Broutality team radi isključivo sa njima kako bi svim klijentima obezbedio najbolju uslugu.

Koliko je trajno presvlačenje vozila najboljim auto folijama?

Upravo je ovo najčešće pitanje koje ljudi postavljaju pri donošenju odluke o promeni izgleda svog četvorotočkaša. Naime, najbolje auto folije mogu da traju i do 7 godina. Što znači da se neće skinuti pre nego što poželite ponovo da vaše vozilo dobije novi dizajn.

Osim po trajnosti, najbolje folije za auto karakteriše i visoki stepen zaštite karoserije. Naime, one su otporne na ogrebotine i udarce. Zatim, na sve vremenske prilike. Te neće izbledeti na suncu tokom vrelih meseci. Niti će zimi početi da se odlepljuju i pucaju pod naletom snega i mraza. Tako da boja na automobilu ostaje očuvana kada odlučite da skinete folije. Samim tim, i vozilo ima veću vrednost prilikom prodaje.

Najbolje folije za auto su prelepog dizajna

Mat finiš ili kamuflažni print – sa auto folijama mogućnosti su neograničene. Danas postoje različitite vrste folija.

najbolje folije za auto Broutality 3

Baš kao što im naziv kaže, zaštitne folije za karoseriju imaju isključivo zaštitnu funkciju. Dok boja automobila ostaje nepromenjena. Najmoderniji model jeste hrom folija za auto. Eksplozija boja stvara efekat višeslojnog farbanja. Pa ne čudi što ih mnogi smatraju najlepšim.

Za razliku od njih, karbon folije otklanjaju sve reflektujuće efekte, dajući svojom reljefastom 3D teksturom neverovatnu dozu elegancije.

Za one koji žele unikatni dizajn, tu je i opcija samostalnog kreiranja dizajna folije. Stručnjaci Broutality Teama pretvoriće svaku vašu ideju u stvarnost, a iskusni monteri obaviće čitav posao brzo i bez greške.

2 thoughts on “Najbolje folije za auto

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *