Lepljenje folija na nameštaj Beograd

Lepljenje folija na nameštaj Beograd čini još jednim od gradova u kojima se prate svetski trendovi u dizajnu enterijera.

Kako bi vaš dom izgledao kao iz najboljih časopisa za uređenje doma, ne morate biti arhitekta i dizajner. Dovoljno je da imate želju da u svom domu nešto promenite i naznaku ideje kako bi ta promena trebalo da izgleda. 

lepljenje folija na nameštaj beograd 5

Neki se odlučuju za potpuno renoviranje stana, što iziskuje puno vremena i novca, angažovanje majstora i nepredvidivost završetka radova. Sve to može uzrokovati stres i nervozu, što nikako ne doprinosi pozitivnom osećaju da se stvara nešto lepo.

Lepljenje folija na nameštaj Beograd − Renoviranje nikad nije bilo lakše!

Jedan od načina da, bez prevelikog angažmana, unesete svežinu u svoj životni ili poslovni prostor jeste lepljenje folija na nameštaj. Ponekad je teško pronaći odgovarajuću opremu za enterijer: u prodavnicama nameštaja ili stolarske opreme često izbor panela i bravarskih elemenata nije veliki i ne može zadovoljiti sve naše želje. Prepreka može biti i visoka cena moderno dizajniranih medijapan tabli ili njihova nedostupnost na domaćem tržištu. 

Zbog toga su samolepljive folije za pokućstvo odličan izbor: uz malo truda i neznatne izdatke, stari i dotrajali nameštaj poprima sasvim nov i drugačiji izgled. Ormari, stolovi, police i komode mogu postati sve ono što ste oduvek želeli. Elegantan sjaj, arhaična patina, izgled drveta, mermera ili metala… Folije različitih struktura, koje uzrokuju raznolike taktilne impresije, od vašeg nameštaja će napraviti baš ono što ste priželjkivali. 

Opremanje dečije sobe ponekad predstavlja pravi izazov za roditelje. Kvalitetan nameštaj, koji će izdržati sve dečije nestašluke, često ne zadovoljava svojim izgledom. Uz samolepljive folije, vaše dete na regalu ili natkasni može imati najdražeg heroja, lik iz crtaća ili bajke.

lepljenje folija na nameštaj beograd 2

Dečija soba može postati prava igraonica i inspirativno mesto za detinju maštu. Ne treba da vas začudi ako vam odjednom kuća bude puna drugara vašeg mališana − svi će voleti da se zabavljaju u kreativnom okruženju.

I zahtevnim tinejdžerima se takođe može ugoditi. Omiljena filmska ili muzička zvezda, sportski klub, lik iz video-igrice ili emotikon koji najbolje odslikava raspoloženje vašeg malog-velikog deteta − Broutality može sve odštampati i ispuniti svaku želju.

Samolepljive folije za svaki prostor

Samolepljive folije odlično prianjaju na sve vrste podloga: ivericu, drvo, plastiku, staklo i metal. Osim na komadni nameštaj, mogu se lepiti i na belu tehniku. Ukoliko je vaš frižider ili zamrzivač požuteo od dima ili jednostavno želite da malo oživote svoje kućne aparate, to lako možete postići lepljenjem folije.

Kuhinja tradicionalne domaćice tako može biti oplemenjena motivom svežeg voća ili povrća, mirisnog hleba ili slasnih kolača. Za one koji u kuhinji ne provode puno vremena, ali koji vole da im svaki kulinarski „izlet“ bude neka vrsta putovanja, mogu izabrati neki od motiva sa svetskih turističkih destinacija. Pasta u Rimu, kroasani u Parizu ili paelja u Madridu − izbor je na vama. 

Sa vizualom na frižideru ili mašini za pranje sudova mogu biti usklađeni i zidovi, kuhinjski elementi i radne ploče. Savremene kuhinjske prostore karakteriše obilje inovacija, kojima se napušta tradicionalni kurs uređenja enterijera.

U moderno opremljenim stanovima, pločice se često više ne postavljaju na kuhinjske zidove. Umesto njih, lepe se ukrasne folije, različitih dezena. Ova vrsta obloge je hidronepropusna i odlična je zaštita od vlage.

lepljenje folija na nameštaj beograd 3a

Folije se postavljaju preko PVC panela ili kaljenog stakla, čime se staklo štiti od prskanja. Ovaj sigurnosni faktor nikako ne sme biti zanemaren prilikom uređenja kuhinjske ili druge prostorije, odnosno objekta (izlozi banaka, butika, zlatara i kladionica). 

Samolepljive folije sa raznolikim motivima, mogu se postavljati i na zidove u dnevnom boravku i hodniku, kao i iznad uzglavlja u spavaćoj sobi. Kancelarijski prostor ili čekaonica takođe dobijaju moderan i atraktivan izgled uz pomoć folija. Čak i vrata mogu biti oblepljena folijom i doslovno predstavljati izlaz u svet. Primena samolepljivih folija je široka i samo je stvar imaginacije gde će biti postavljene.  

Presvlačenje nameštaja folijama − Dizajniranje nikad nije bilo lakše

Postizanje originalnog izgleda nameštaja i enterijera danas je u mnogome olakšano zahvaljujući prianjajućim folijama. Ukoliko želite da osvežite i elemente svog kupatilskog nameštaja, Brutality team štampa folije po vašoj želji, u punom koloru. Presvucite ram ogledala i toaletni ormarić, pa čak i mašinu za pranje veša. Uz naše folije, vaše kupatilo može postati pravi spa-centar ili egzotična oaza.

Bez obzira na to da li ste vi predložili dizajn ili ste tu kreaciju prepustili našim vrsnim dizajnerima, tek dobićete najkvalitetniju foliju, lako perivu i otpornu na vodu. Sa folijama Broutality, unesite svežinu i originalnost u svoj dom ili poslovni prostor. 

3 thoughts on “Lepljenje folija na nameštaj Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *