izrada reklama za firmu broutality 1

Izrada reklama za firmu – Zašto je važna?

Izrada reklama za firmu predstavlja jedan od veoma bitnih elemenata svakog uspešnog poslovanja. Opšte je poznato koliko je reklama važna za postizanje željene svesti o brendu. Što se češće ona pojavljuje, to brend postaje vidljiviji. Na taj način postiže se bolja pozicija firme na tržištu, odnosno povećava se prodaja usluga ili proizvoda koje ona nudi.

Izrada reklama za firmu – Gde se sve brend može naći?

Reklamni oglas se može javiti u više vidova: kao logotip i call-to-action slogan na službenom vozilu, kancelarijskom materijalu ili nameštaju. Bez obzira na vozni park kojim raspolaže vaša kompanija, preporučljivo je da svako vozilo bude obloženo folijom sa autentičnim logotipom koji reprezentuje vašu firmu. Pokretna reklama u vidu brendiranja vozila jedan je od najefikasnijih marketinških postupaka.

izrada reklama za firmu broutality 3

Ukoliko težite tome da vaši klijenti što bolje upamte vaš zaštitni znak, možete ga štampati i na kancelarijskom nameštaju. On se može postaviti na stolovima, policama, vitrinama, komodama ili ogledalima, odnosno kao panel ili foto-tapet na zidu. U zavisnosti od delatnosti firme i marketinškog koncepta, određuju se i dimenzije reklame. Dakle, odštampani logo može biti diskretan i nenametljiv, ali i većih dimenzija i vrlo intenzivan. 

Štampa na kancelarijskom materijalu odavno se smatra jednim od primarnih načina reklamiranja. U poslovnom svetu, uobičajeni su prigodni pokloni, koji se uručuju potencijalnim i aktuelnim klijentima radi uspostavljanja čvršće poslovne veze.

Rokovnici, hemijske olovke, te blokovi za beleške i stoni atlasi, samo su jedan od sjajnih vidova manifestacije uspešne poslovne politike. Stoni i zidni kalendari, roto-beležnice i fascikle takođe su zgodan način da prezentujete svoju firmu na najbolji mogući način.

Ako više volite da je vaš brend klijentu uvek pri ruci, možete mu pokloniti futrolu za mobilni telefon ili naočare. Privezak ili kaiš za ključeve i legitimaciju takođe je lep dar. Prema tome, preporučljivo je i dozvoljeno sve ono što će vašu kompaniju učiniti vidljivijom i prepoznatljivijom na tržištu. 

Neka logotip govori o vašoj firmi čak i kada vi niste prisutni

Brendovi su svuda oko nas: na automobilima, radnim uniformama i različitim sredstvima za rad. Savremena preduzeća nastoje da svoje kancelarije opreme na što funkcionalniji i prijatniji način. Tako one danas sve više liče na dnevni boravak nekog moderno uređenog doma, čime se udaljavaju od nekadašnjeg krutog biznis-enterijera.

izrada reklama za firmu broutality 4

Moderne komode, udobne fotelje, jastuci i šolje sa kompanijskim logotipom odličan su način da se zaposleni i klijenti opuste. Pri tom, pred okom će im neprestano biti naziv vaše firme. Na taj način se takođe stvara pomenuta svest o brendu, a on se urezuje duboko u pamćenje.

Upotrebni predmeti poput jastučeta, peškira za ruke ili majice sa nazivom vašeg preduzeća uvek su praktičan novogodišnji dar poslovnim partnerima. Ukoliko vaša kompanija obeležava jubileje ili ima ustanovljenu godišnju nagradu, logotip se može štampati na prigodnim poklonima. Prateća scenografija manifestacije isto može biti u znaku vašeg brenda.

Izrada reklama za firmu znači njenu dugotrajnost na tržištu 

Prema potrebama klijenta, Broutality za firme izrađuje folije za brendiranje vozila, nameštaj i belu tehniku. Svojom kreativnošću i znanjem, naš dizajnerski tim može odgovoriti na sve vaše zahteve. Tako čak i frižider sa osvežavajućim pićima za vaše poslovne partnere i zaposlene može biti „obučen“ u zaštitni znak kompanije. 

Grafički dizajn, priprema i kvalitetna digitalna štampa omogućava printanje na raznolikim materijalima i u različitim dimenzijama. Osim na folijama, baner i meš-platnu, izrada reklama za firmu može biti izvedena i na Blue back, City light i Back light papiru. Takođe, vaš brend se može naći i na zastavi, Canvas-u i Roll up-u.

Ukoliko tek otvarate firmu i nemate izrađen logotip ili pak želite redizajn postojećeg, grafički dizajneri iz Broutality-ja pomoći će vam da svoje ideje pretočite u markantan i prepoznatljiv zaštitni znak svoje kompanije. Čak i ako je vaša ideja tek u naznakama, pomoći ćemo u njenoj konkretizaciji. 

izrada reklama za firmu broutality 2

Naša štampa je izuzetnog kvaliteta i velike dugoročnosti. U zavisnosti od vrste materijala, rok trajanja štampe je minimum tri godine. Ova činjenica nas svrstava u red vaših najpouzdanijih poslovnih partnera.

Vaš brend treba da stigne do što većeg broja klijenata, a reklama je pravi put da se taj cilj postigne. Investirajte mudro u svoj biznis i pozovite nas već danas.

One thought on “Izrada reklama za firmu – Zašto je važna?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *