Zatamnjivanje farova

Zatamnjivanje farova je postalo veoma popularno i može učiniti da vaš automobil izgleda moćno. Automobil koji vozite je odraz vaše ličnosti. Studio Broutallity vam nudi veliki izbor folija, kako za zatamnjivanje stakala, tako i za zatamnjivanje farova. Kontaktirajte nas za sve informacije, a naš stručni tim će vam pomoći da nađete najbolje rešenje za vašeg ljubimca.

Modifikacija automobila je veliki posao. Kompanije proizvode i prodaju milijarde dolara automobilske opreme svake godine Dodatna oprema za automobile dolazi u različitim kvalitetima i stilovima i lako je potrošiti mnogo novca na prilagođavanje vašeg automobila novim delovima kako bi izgledao jedinstveno. Ako ste u budžetu i još uvek želite da kreirate lični identitet sa vašim automobilom, možete to učiniti tako što ćete uraditi zatamnjivanje farova.

 

 

Broutality studio i zatamnjivanje farova

Pored atraktivnog izgleda, zatamnjivanje farova sprečava matiranje plastičnih farova, a moguće je i pokrivanje sitnih oštećenja. Pored transparentne zaštitne folije, Broutality studio nudi više različitih boja i procenata zatamnjenosti. Ukoliko posle određenog vremena poželite da skinete foliju sa farova, taj postupak je jednostavan i pri tome se ne oštećuju farovi.

 

Folija za zatamnjivanje farova je otporna na sve vremenske prilike, – sneg, kišu, sunce, niske i visoke temperature. Transparetnost folije za farove je 90% pa naniže – zavisi od toga koliko želite da zatamnite far ili stop svetlo. Zatamnjivanje farova nije zabranjeno zakonom, na vama je da odlučite da li želite da zatamnite svoje farove ili stop svetla.

Folije ili sprej

Zatamnjivanje farova folijama ima prednost u odnosu na zatamnjivanje pomoću spreja. Sprej nikada ne može da pruži ujednačenu nijansu prilikom zatamnjivanja, dok folija celu površinu koja se zatamnjuje ravnomerno pokrije i iznijansira. Broutality studio vam preporučuje foliju, jer su one veoma otporne na spoljašnje uslove. Folije koje vam nudimo u našem studiju mogu vam obezbediti i zaštitu od ogrebotina, koje nastaju zbog kamenčića na putu. Folije su odličan izbor, koji ima dvostruku ulogu – zaštitnu i estetsku. Sigurni smo da će vaš automobil posle ovoga procesa izgledati neodoljivo.

 

Studio Broutallity vam nudi veliki izbor folija, kako za zatamnjivanje stakala, tako i za zatamnjivanje farova. Kontaktirajte nas za sve informacije, a naš stručni tim će vam pomoći da nađete najbolje rešenje za vašeg ljubimca.

3 thoughts on “Zatamnjivanje farova

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *