folije-za-namestaj

Presvlacenje namestaja auto folijom

Tim Broutality svoju pasiju prema ulepšavanju i unapređivanju dizajna automobila, preneo je i na presvlačenje nameštaja. U ovom blogu čemo navesti neke od mnogih stvari na čijem dizajnu radimo sa puno pažnje, ljubavi i profesionalnosti.

Presvlacenje namestaja auto folijom je novijeg datuma kod nas i predstavlja savršenu alternativu, ukoliko želite da osvežite svoj životni prostor. Mogli bismo reći da je presvlacenje namestaja auto folijom odličan način da unesete neku novinu u svoj dom, a da pritom ne morate da izdvojite mnogo novca za to. Tim Broutality svoju pasiju prema ulepšavanju i unapređivanju dizajna automobila, preneo je i na presvlačenje nameštaja. U ovom blogu čemo navesti neke od mnogih stvari na čijem dizajnu radimo sa puno pažnje, ljubavi i profesionalnosti.

Presvlacenje namestaja auto folijom – kuhinje i kuhinjski elementi

Najbolji način da osvežite svoju kuhinju jeste da je presvučete auto folijom. Presvlačenje kuhinja i kuhinjskih elemenata za naš stručni tim je lagan posao, jer je presvlacenje automobila zahtevnije, ukoliko imate na umu zakrivljene linije na automobilima. Tim Broutality korišćenjem najkvalitetnijih folija, čini vaš nameštaj potpuno novim, jer se celokupan prostor menja i dobija jedan novi izgled. Tim Broutality korišćenjem najkvalitetnijih folija, čini vaš nameštaj potpuno novim, jer se celokupan prostor menja i dobija jedan novi izgled.

 

 

Ovaj način redizajniranja kuhinje i kuhinjskih elemenata je brz, pristupačan i ne pravi nered u kuhinji. Folije koje koristimo su visokokvalitetne, odlične izdržljivosti i trajanja. Čišćenje kuhinje je veoma lako, folije traju do 10 godina i daju odličan sjaj. Boje i dezeni su neograničeni, pa je izbor samo na vama. Ne postoji dodatni trošak montiranja, a profesionalci našeg tima aplikacije rade sa punom pažnjom i preciznošću.

 

 

Presvlacenje namestaja auto folijom – ostali nameštaj

Tim Broutality u svojoj širokoj sferi redizajniranja, bavi se i presvlačenjem stolica, stolova, polica, kupatilskih delova, ormara, pvc i alustolarijom, itd…. Iinteresantan deo našeg posla jeste mogućnost da ispoljite svoju originalnost u svom domu, a sve to uz pomoć naših folija i veštih ruku naših profesionalaca.

Poboljšajte izgled svog doma ili radnog prostora, dajte svom starom i dotrajalom nameštaju nov i moderan izgled uz pomoć auto folija visokog kvaliteta. Mogućnosti su mnoge ukoliko imate na umu široku ponudu boja i dizajna auto folija Broutality studija.

 

 

Naš stručni tim će se potruditi da sve izgleda svetski, a vi nas kontaktirajte za sve dodatne informacije.

2 thoughts on “Presvlacenje namestaja auto folijom

  1. Поштовани, колико сам разумела, Ви облепљујете намештај фолијом, или само шаљете фолију на адресу?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *