Auto folije i zatamnjivanje stakala

Auto folija je neverovatan dodatak svakoj staklenoj površini. Vaše vozilo, kuća ili poslovni prostor će biti mnogo sigurniji i manje izložen znatiželjnim pogledima. Pored toga pružaju adekvatnu zaštitu od štete koja bi mogla nastati od slučajnih ili namernih incidenata.

Auto folija je neverovatan dodatak svakoj staklenoj površini.

Vaše vozilo, kuća ili poslovni prostor će biti mnogo sigurniji i manje izložen znatiželjnim pogledima. Pored toga pružaju adekvatnu zaštitu od štete koja bi mogla nastati od slučajnih ili namernih incidenata.

Naime, folija deluje kao lepak koji može zadržati komadiće stakla u slučaju pucanja i sprečiti njihovo rasipanje.

 

 

Koliko je auto folija korisna objasnićemo u ovom blogu.

Auto folija zadržava krhotine koje nastaju lomljenjem stakla

Ukoliko dođe do lomljenja stakla auto folija može sprečiti nedozvoljene ulaske i krađu, dok je ne zamenite i stavite novi prozor. Folija se može zameniti kao i staklo, samo što će šteta biti mnogo manja.

Međutim, nećete dobiti ni jednu od navedenih beneficija ukoliko se auto folija ne ukloni od strane stručnog lica. Naprotiv, ona čak može postati iopasna u zavisnosti od okolnosti i načina na koji je naneta.

Broutality tim profesionalaca će vam pomoći da se folija lako i bez dodatne štete ukloni i instaliraće na zamenjeno staklo novu.

Auto folija mora biti pravilno instalirana

Ako je foliju instalira nestručno lice, nećete moći da iskoristite njena zaštitna svojstva. Mehurići i nabori usled nepravilnog instaliranja, dovešće do toga da se staklo raspe na sve strane.

Nikada nemojte štedeti na auto foliji!

Ako imate luksuzni auto, potpuno je besmisleno da štedite na auto foliji.

Neko vreme ona će izgledati dobro, ali kako dođu hladniji dani, počeće da se pojavljiju mehurići i nabori. Naime, kondenzacija između prozora i stakla stvoriće ovaj, na oko, veoma ružan prizor.

Pored estetskog momenta, vidljivost će vam biti smanjena i imaćete probleme tokom čišćenja stakala. Zato pazite kome poveravate ovako delikatan posao!

Profesionalci iz Broutality studija su tu da vam pomognu!

 

 

Instaliranje auto folije uvek treba poveriti stručnom licu. Ukoliko pokušate da uštedite novac, to neće biti najbolje rešenje za vaš automobil jer jeftina folija ostavlja ružne nabore i lepak koji je kasnije nemoguće očistiti.

Izbegnite ove rizike tako što ćete posao poveriti stručnom timu ljudi iz Broutality studija. Ukoliko želite dodatno da zaštite svoje staklo na automobilu ili objektu kontaktirajte nas ili posetite naš sajt www.broutality.com

Tu smo da realizujemo svaku vašu zamisao!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *