Zatamnjivanje stakala na vozilima – prednosti

Zatamnjivanje stakala na vozilima pruža brojne prednosti, te iz godine u godinu raste interes i potreba za njim širom sveta. Postoje različiti stepeni zatamnjivanja stakala na vozilima kako bi se zadovoljile potrebe i propisane granice, kao i različiti tipovi folija koje se koriste u zavisnosti od željenih karakteristika, izgleda, trajnosti i kvaliteta.

Zatamnjivanje stakala na vozilima pruža brojne prednosti, te iz godine u godinu raste interes i potreba za njim širom sveta.

Postoje različiti stepeni kada je zatamnjivanje stakala Beograd na vozilima kako bi se zadovoljile potrebe i propisane granice, kao i različiti tipovi folija koje se koriste u zavisnosti od željenih karakteristika, izgleda, trajnosti i kvaliteta.

Nijansiranje stakala ne samo da poboljšava estetiku vozila, već smanjuje troškove održavanja i pozitivno utiče na vaše zdravlje. Broutality studio vam ukazuje na najznačajnije prednosti.

Zatamnjivanje stakala na vozilima pruža sigurniju vožnju

Vožnja sa suncem direktno u lice nikako nije prijatna, čak može biti smrtonosna. Zatamnjena stakla štite vaše oči i sprečavaju odsjaj iz svih izvora ekstremnog svetla, pa je rizik od nesreća smanjen.

Samim tim što smanjuju propuštanje sunčevih zraka, ona čine vaše vozilo hladnijim, a vožnju prijatnom čak i tokom letnjih meseci. U zavisnosti od kvaliteta, prozorske folije mogu da blokiraju od 35 do 65 odsto solarne toplote, čime ćete uštedeti na potrošnji goriva smanjujući potrebu za korišćenjem klima uređaja. To znači da su folije za stakla dugoročno gledano ekonomične.

Zatamnjivanje stakala na vozilima štiti vaše zdravlje

UV zraci štete vašoj koži čak i u unutrašnjosti automobila. U stvari, UV zraci su toliko opasni da je rizik od karcinoma kože na levoj strani tela.Na toj strani je vozač izložen suncu kroz prozor automobila, veći od bilo kog drugog dela tela. Istraživanja pokazuju da se 53 odsto kožnih karcinoma razvije upravo na levoj strani tela.

 

 

Zatamnjivanje stakala na vozilima može da blokira čak 99 odsto UV zraka od ulaska u vaš automobil. Ovo je jedna od najvažnijih prednosti, jer direktno utiče na zdravlje, a značajna je naročito za ljude koji provode veći deo dana na putu.

Zatamnjivanje stakala ima zaštitini efekat za vozilo

Baš kao što su sunčevi zraci opasni za vaše zdravlje, oni štete i samom vozilu. Za samo nekoliko godina ako stakla nisu zatamnjena unutrašnjost može da dobije sasvim drugačiji izgled, tj. mogu se stvoriti pukotine na kožnim sedištima, a tapacirung da izbledi.

Folije za stakla obezbeđuju nevidljivu zaštitu u slučaju neočekivanih događaja. Naime, one su tako dizajnirane da drže staklo u jednom komadu usled razbijanja. Na taj način, u slučaju saobraćajne nesreće, putnici su zaštićeni jer se smanjuje opasnost od telesnih povreda nastalih raspršivanjem sitnih komada stakla kao i rizik od izletanja kroz prozor.

Zatamnjivanje stakala na vozilima pruža vam veću privatnost

Zaboravljeni skupoceni predmeti u automobilu predstavljaju potencijalni plen za lopove. Međutim, ako ne vide šta se nalazi u vašem automobilu, manje je verovatno da će se usuditi da provale u njega. Istraživanja su pokazala da će lopov odustati od krađe ukoliko proceni da mu je potrebno mnogo vremena da je izvrši.

 

 

Takođe, zatamnjivanje stakala na vozilima je idealno za profesionalne vozače i porodice sa decom. Zatamnjivanje se takođe preporučuje i za sve one koji jednostavno cene svoju privatnost. Ako je i vama značajna bar jedan od navedenih prednosti, onda je vreme da svoj automobil prepustite Broutality timu koji je sinonim za stručnost, kvalitet i savršeno zatamnjena stakla.

One thought on “Zatamnjivanje stakala na vozilima – prednosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *