Zatamnjivanje stakla u Zemunu

Zatamnjivanje stakala u Zemunu

Zatamnjivanje stakala u Zemunu je najbolje rešenje za vaš automobil, koje će svaku vožnju pretvoriti u prijatno iskustvo.

Automobili sa zatamnjenim prozorima izgledaju stilizovano, elegantno i pomalo tajanstveno. Zamislite limuzinu s crnim prozorima zbog koje se možete zapitati ko bi mogao biti unutra. Šta je sa onim blistavim jarko crvenim sportskim automobilom sa zatamnjenim prozorima? Štaviše, možete čak i zamisliti sebe u njemu.

Uz našu pomoć, možete imati isti osećaj, dok se bezbrižno vozite u vašem mezimcu!

Zatamnjivanje stakala u Zemunu – Prednosti

Postoji mnogo razloga da se odlučite za zatamnjivanje stakala u Zemunu, a sada ćemo se detaljnije pozabaviti njima.

Pre svega, zatamnjivanje stakala povećava vašu sigurnost. Da li ste znali da zaštitne folije za stakla mogu pomoći da se staklo na vašem automobilu ne razbije prilikom saobraćajne nezgode? Boja prozora je posebno dizajnirana da spreči da se staklo ne razbije ako nešto padne na njega. To znači da ste vi i vaša porodica zaštićeni od letećeg stakla ili od samog izletanja iz automobila.

Zatamnjivanje stakala na prozorima vašeg automobila vam pruža dodatnu privatnost i sigurnost što može učiniti vas i vaše dragocenosti mnogo sigurnijima. Na ovaj način se smanjuje rizik od krađe, jer lopovi ne mogu lako da uđu u vaš automobil, pa je manje verovatno da će pokušati da provale.

Zatamnjivanje stakla u Zemunu

Kada je napolju vruće, unutrašnjost vašeg automobila se zagreva još više. U stvari, kada temperatura napolju dostigne određen broj stepeni, u vašem automobilu će biti još toplije, što je veoma teško podneti u letnjem periodu. Dobra vest je da samo ako zatamnite prozore svog vozila, možete da blokirate toplotu od sunca za čak 65%. Plus, nijansa koju izaberete će vam pomoći da uštedite novac na gorivu smanjujući nivo klima uređaja koji treba da koristite za hlađenje automobila.

Osim što sedišta i volan održava hladnim, folija za staklo vam može pomoći da zaštitite presvlake vašeg automobila od izbledenja. Može zaštititi unutrašnjost kože od pucanja usled sunčeve toplote. Ta zaštita zapravo može pomoći u povećanju cene u slučaju preprodaje vašeg automobila.

Sve su ovo odlični razlozi da se već danas odlučite da zatamnite stakla svog automobila!

Zatamnjivanje stakala je bitno za vaše zdravlje

Ne zaboravimo najvažniju stvar: vaše zdravlje. Prema istraživanjima zdravstvenih stručnjaka, preko 50% karcinoma kože se dešava na levoj strani tela, drugim rečima, na strani vozača. Vetrobransko staklo ispred ima ugrađenu UV zaštitu, ali bočni prozori nemaju. Zatamnjivanje stakala na svim prozorima vašeg automobila može vam pomoći da blokirate do 99% sunčevih zraka, što će vas maksimalno zaštititi od potencijalnog raka kože u budućnosti.

Zatamnjivanje stakla u Zemunu

Ukoliko se pitate gde da zatamnite stakla svog automobila pomoću najkvalitetnijih folija, posetite Broutality Team.

Kod nas ćete naći sve što vam je potrebno za kompletno uređenje vašeg četvorotočkaša. Nudimo zatamnjivanje stakala po najpovoljnijim cenama, kao i zatamnjivanje farova. Presvlačenje komplet auta folijom je idealan način da osvežite njegov izgled, na određeno ili neodređeno vreme.

Dođite u Broutality, i uverite se u savršen spoj kvalitetne usluge i povoljne cene!

4 thoughts on “Zatamnjivanje stakala u Zemunu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *