Auto folije i priprema vozila za njeno instaliranje

Auto folije su najlakši način da vaš automobil dobije novi i lepši izgled. Reč je o velikim samolepljivim oblogama koje se mogu naneti kako na spoljašnji tako i na unutrašnji deo vozila dajući mu novi sjaj. Auto folije su savršene ako želite da na jednostavan način promenite boju bez farbanja. Ujedno vrše i zаštitnu ulogu jer štite аutomobil od rаznih sitnih ogrebotinа, pucanja boje ili oštećenjа od kаmenčićа.

Auto folije daće vašem vozilu originalni dizajn i pretvoriće ga u unikatni model

Ako želite da budete originalni i da se svojim automobilom izdvojite iz mase, auto folije su idealno rešenje. Dovoljno je da samo pojedine delove poput haube, krova, retrovizora ili branika “ukrasite” zanimljivim dizajnom i upečatljiv utisak na putu je zagarantovan.

U doba razvoja i stalnog napredovanja marketinga auto folije su sastavni deo uspešnog poslovanja. Naime, brendirani automobili su najbolja reklama vaše kompanije koja ne samo da je ekonomična već pruža i najbolju pokrivenost. Samim tim i pruža i mogućnost širenja mreže klijenata.

Sredinom 50-ih godina počinje upotreba auto folije.

Prve auto folije, tj. folije sa istim sastavom korišćene su u građevini za senčenje prozorskih stakala. Od sredine prošlog veka Newhouse Automotive Industries počinje sa proizvodnjom i upotrebom po njihovim rečima “najnovije automobilske senzacije”.

Planiranje i dizajn

Pre nego što se odlučite na bilo kakvu promenu na automobilu potrebno je da se detaljno informišete. Koje su prednosti auto folije? Koje vrste postoje? Održavanje i rok trajanja auto folije? Samo su neka od pitanja na koja će vam odgovore pružiti Broutality team. On poseduje dugogodišnje iskustvo u svetu lepljenja folija, brendiranja vozila, objekata kao i zatamnjenja stakala i farova.

 

 

Izbor dizajna je presudan. Korišćenje previše teksta ili boja ima negativan efekat jer dolazi do “prenatrpanosti” vozila. Budite jednostvni, a upadljivi. Na taj način ćete svojim službenim automobilom privući pažnju bez uznemiravanja, jer potencijalni kupci mogu prepoznati vašu poruku bez značajnog odvraćanja od onoga što rade.

Stručnjaci iz Broutality teama razradiće svaku vašu ideju i dati joj savršen finiš koji ćete moći da vidite i pre štampe auto folije.

Pre nanošenja auto folije morate očistiti automobil

Kada je odluka o dizajnu doneta, vreme je da se posvetite detaljnom čišćenju i pranju vozila da bi lepljenje auto folije bilo uspešno.

Većina stručnjaka preporučuje čišćenje vozila deterdžentom i vodom. Ako je prisutna mast, ulje ili vosak, onda se podloga mora očistiti rastvaračem i obrisati mekom tkaninom koja neće ostavljati vlakna pre nego što se osuši. Obratite posebnu pažnju na kritična područja koja su teško dostupna te ih je najbolje ručno očistiti.

 

 

Ako vozilo nije novo i ima udubljenja ili delove koje je zahvatila rđa, auto-folija ih neće prekriti jer prati njihovu strukturu. Tako će pokazati svu nesavršenost vašeg automobila. Kako bi se dobila glatka površina za presvlačenje rđu treba eliminisati, jer će u suprotnom nastaviti da se širi ispod folije, a udubljenja “popuniti” pre nanošenja.

Ovako očišćeno i potpuno osušeno vozilo prepustite Broutality teamu koji će mu podariti novi sjaj.

Vaš Broutality

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *