Presvlačanje čamca folijom

Presvlačenje čamca folijom

Presvlačenje čamca folijom je poslednjih godina sve popularnije.

Bez obzira da li više volite da odmor provedete na moru ili jezeru, ljubitelji plovidbe u jednom su saglasni – svaki trenutak na vodi se pamti. Čak i ako nemate iskustva u tome, kada jednom osetite vetar koji nosi čamac, želećete iznova da doživite to nezaboravno iskustvo.

Vreme provedeno u plovidbi, zaista, je nestvarni doživljaj. Blago talasanje vode, mir svugde uonakolo i zvuk ptica u daljini imaju neverovatnu moć da opuste telo i um, pa ne čudi što su mnogima asocijacija za beg od užurbanog gradskog života.

Da bi vaš čamac uvek bio spreman za pravu avanturu, potrebno je redovno održavanje. Osim izbora opreme, provere motora, pažnju treba posvetiti i njegovoj spoljašnjosti. Upravo u tome vam mogu pomoći folije.

Zašto je presvlačenje čamca folijom najbolje rešenje otkriva vam u ovom blogu Broutality team.

Folije čuvaju vaš čamac

Iz godine u godinu, čamac je izložen spoljašnjim uticajima. Sunce i stalni boravak u vodi dovode do bledila farbe,dok su kamenje i šljunak sa dna mora, jezera, pa i reke glavni uzročnik ogrebotina i drugih oštećenja. Čak ni van sezone čamac nije u potpunosti zaštićen. Koliko god se trudili da ga ceradama prekrijete mraz, sneg i naleti vetra drastično skraćuju vek upotrebe.

S obzirom da je čamac vredna imovina, a stalne popravke i farbanje veoma skupi, sve veći broj vlasnika bira drugu opciju, a to je – presvlačenje folijom.

Presvlačanje čamca folijom

Ranijih godina auto folije korišćene su isključivo za vozila, posebno za brendiranje automobila, da bi početkom 21. veka našle primenu i u nautici. Razlozi za to su brojni. Pre svega, one štite plovilo od dejstva spoljašnjih faktora tako da čuvaju fabričku boju, na taj način povećavaju njegovu vrednost pri prodaji.

Ujedno, omogućavaju lakše održavanje. Za razliku od farbe, folije ne zahtevaju poliranje. Dovoljno je samo pranje vodom i sapunom ili deterdžentom, dok za dublje nečistoće možete upotrebiti sredstvo za čišćenje plastike.

I sama popravka je jednostavna. Sve što je potrebno da uradite jeste da promenite oštećeni deo, što znači da ne morate celi čamac ponovo presvlačiti.

Presvlačenje čamca folijom je povoljno

Folije koje se koriste za presvlačenje čamca su vrhunskog kvaliteta, pa garantuju postojanost i do 5 godina, bez potrebe za ikakvim dodatnim ulaganjem.

Ako uporedite iznos koji svake godine dajete za farbanje i troškove montiranje folija, uvidećete da su one bolji izbor.

Ipak, imajte u vidu sa presvlačenje čamca folijom zavisi u velikoj meri od stručnjaka koji obavljaju posao. Zato, pre nego što se zaputite u ovaj poduhvat potražite najbolji profesionalni tim.

Postavljanje folija je brzo

Svakako, ne treba zanemariti ni vreme koje ćete uštedeti za čitav posao. Za potpuno potpuno presvačnje foijom biće vam potrebno nekoliko dana, što je, zapravo, vreme koje biste izdvojili samo za pripremu za farbanje. Pa montiranje možete obaviti i u toku sezone plovidbe, a da ne izgubite dragocene dane za plovidbu.

Broutality-presvlacenje-brodova-011

Iskoristite zimske mesece da pripremite čamac za plovidbu, kontaktirajte Broutality team. Naši stručnjaci poseduju višegodišnje iskustvo ne samo za presvlačenje automobila folijom, već i svih drugih vozila, uključujući i čamce, kao i za presvlačenje nameštaja folijom.

One thought on “Presvlačenje čamca folijom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *