Folije za automobile vrhunskog kvaliteta

Folije za automobile vrhunskog kvaliteta

Folije za automobile vrhunskog kvaliteta najbolji su izbor za svako vozilo.

Od 50-ih godina prošlog veka, vinil se koristio za izradu natpisa, logotipa i nalepnice. Da bi se 1993. godine pojavila revolucionarna ideja – zašto ne bi velike samolepljive obloge iskoristili za oblepljivanje automobila. Iako su prvobitno postavljani na spoljašnjost, danas se sve više koriste i za presvlačenje enterijera vozila. Razlozi za to su brojni.

Pre svega, presvlačenje automobila folijom je najlakši i najekonomičniji način da svom ljubimcu podarite novi sjaj. Pored dekorativnog, auto folije imaju i zaštitnu ulogu. Ne samo da štite vozilo od oštećenja, abrazije, UV zračanja i ogrebotina, već i zdravlje vozača.

zatamnjenje stakala na autu

Imajući u vidu široku upotrebu, Broutality team vam daje savete kako da izaberete folije za automobile vrhunskog kvaliteta.

Folije za automobile vrhunskog kvaliteta garantuju unikatni dizajn

Prvi korak pri izboru folije jeste određivanje dizajna. Naime, grafika na njima može u potpunosti da izmeni izgled vašeg vozila. Obično se koriste za brendiranje automobila kompanija, mada nije redak slučaj da se nađu i na privatnim vozilima. Posebno kada vlasnici žele da se izdvoje od drugih. Upravo im to obezbeđuju personalizovane folije za automobile vrhunskog kvaliteta, pa imaju mogućnost da iskažu kreativnost i daju lični pečat svom četvorotočkašu.

najbolje folije za auto Broutality 3

Za one koji ne žele upaljivi izgled pravo rešenje su folije u boji. Iako ih ne karakteriše šarena grafika, daju neverovatnu dozu elegancije, pa vozilo presvučeno njima sigurno neće ostati neprimećeno. U ovu grupu spadaju različite vrste – počev od matiranih nijansi, preko sedefastog sjaja, pa do hrom i metalik auto folije. Tako da ćete vrlo pronaći ne samo boju, već i teksturu koja vam odgovara.

Ukoliko nerado menjate boju svog automobila, tu je tzv. čist vinil. U pitanju su providne zaštitne folije za auto koje su potpuno nevidljive, ali pružaju neverovatnu zaštitu. Posebnu vrstu čine “samoizlečive” folije, baš kao što im naziv kaže, prilikom izlaganja na suncu nastale ogrebotine na njima nestaju.

Folije za automobile vrhunskog kvaliteta prema nameni

Izbor folije zavisi i od odluke koji deo automobila želite da prekrijete, odnosno da li ćete njime prekriti čitavo vozilo ili samo pojedine delove. Zatim, da li ste ih namenili samo za karoseriju ili unutrašnjost.

Presvlačenje enterijera vozila

Neretko je pitanje potpunog ili parcijalnog presvlačenja određeno finansijskom komponentom, pa ukoliko niste u mogućnosti ili ne želite da montirate folije na celo vozilo, obavezno izaberite zaštitne folije za najizloženije delove, a to su branici, deo haube, retrovizori i krila iznad točka.

Kako pronaći najbolji tim za postavljanje folija?

Prilikom izbora folije nemojte da je zaboravite da je profesionalni tim ključan za uspešno postavljanje. Zato, obavezno potražite preporuke prijatelja, rođaka, kao i drugih korisnika na internet forumima. Zatim, detaljnije proverite recenzije i portfolio kako biste stekli jasni uvid u njihov rad i stručnost.

Da ne biste gubili vreme u potrazi Broutality team vam stoji na raspolaganju. Iskusni monteri i grafičari, praćenje trendova i rad isključivo sa renomiranim proizvođačima folija kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP učinili su da ova kompanije postane sinonim za brzinu, kvalitet i ekonomičnost.

 

 

 

One thought on “Folije za automobile vrhunskog kvaliteta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *