folije za nameštaj Beograd Broutality 1

Folije za nameštaj Beograd

Folije za nameštaj Beograd poslednjih godina dobijaju sve veću popularnost kod nas.

Ako ste upoznati sa rečju vinil, onda sigurno znate i šta su i auto folije. Čini se da gde god pogledate ovih dana vidite automobile oblepljene u karbon, hrom, maskirnu ili foliju atraktivnog printa koji privlači pažnju. Zahvaljujući jedinstvenom efektu i lakoj montaži, auto folije su, definitivno, osvojile svet, pa i naše ulice. Zato ne čudi što je parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila u drugi plan bacilo farbanje.

Međutim, da li ste znali da je moguće presvlačenje nameštaja auto folijom? Verovali ili ne, pomoću njih možete brzo da promenite izgled bilo koje tvrde površine u svom domu – počev od radnih površina i ormana, pa do stolova i kreveta. Čak možete imati i novu kuhinju i kupatilo, jer postoje folije za presvlačenje bele tehnike.

Folije za nameštaj Beograd pružaju neverovatne mogućnosti

Prilikom kupovine nameštaja nemate mnogo boja za biranje. Obično on dolazi u crnoj, beloj i boji prirodnog drveta. Za razliku od serijske proizvodnje, folije za nameštaj Beograd donose neograničene opcije sa kojima možete da pokažete svoju kreativnost.

folije za nameštaj Beograd Broutality 2

Ako želite standardni mat finiš prelepih boja pravi izbor su Oracal folije. Dovoljno je da fioke na komodi presvučete jarkom crvenom ili orman u dečijoj sobi u roze i vaš dom dobiće sasvim novi enterijer. Za sjajnu nijansu potražite inspiraciju među 3M folije za nameštaj. One daju dramatični prelaz stavljajući akcenat na pojedinim detaljima, kao što su metalik ili blistavo beli elementi na policama, stočićima, pa i na vratima.

Zašto je poželjno presvući nameštaj folijama?

I dalje niste sigurni da su folije za nameštaj Beograd najbolje rešenje za vas? Broutality team vam daje razloge koji će vas razuveriti.

Pre svega, sa njima možete u kratkom roku da promenite izgled nameštaja. Što je idealno ako se pripremate za proslavu u svom domu, jer one svaku vašu ideju pretvaraju u stvarnost. Tako, na primer, možete da oblepite klub sto u dnevnoj sobi bojama omiljenog fudbalskog tima i videćete da će vaše momačko veče dobiti sasvim novi stil. A po završetku slavlja vrlo lako i bez ikakvih oštećenja možete da ih skinete.

Folije za nameštaj su savršene za jeftine komade. Svojom elegantnom teksturom u samo jednom trenu svakom detalju doneće dašak luksuza. Ujedno, mogu da prekriju ogrebotine, mrlje i druge manje nedostatke. Te ne morate da izdvajate novac za kupovinu novog nameštaja.

Koje su prednosti presvlačenja nameštaja folijama?

Niski troškovi glavna su prednost folija. U odnosu na kupovinu novog nameštaja, presvlačenje zahteva mnogi manji budžet.

folije za nameštaj Beograd Broutality 3

Baš kao i auto folije, krasi ih izuzetna izdržljivost. Pa garantuju postojanost i do 5 godina, bez obzira u kojoj prostoriji se nalaze.

Dodatna prednost jeste visok stepen zaštite. Kod drvenih i matiranih površina završni sloj je debljine oko 0,07 mm. Dok su folije ne samo jače, već i malo deblje. Te mogu da spreče nastanak oštećenja na nameštaju.

Podarite svom nameštaju novi izgled, kontaktirajte Broutality team. Naši stručnjaci pomoći će vam da izaberete pravi dizajn za vaš enterijer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *