Kako se folije štite zimi

Kako se folije štite zimi?

Zimsko doba utiče na više aspekata našeg svakodnevnog života, a to se posebno odnosi na vašeg četvorotočkaša. Od jednostavnog zagrevanja ruku do čišćenja leda sa vetrobranskog stakla svako jutro pre posla, zimsko vreme zaista može biti neprijatnost.  Mnogo ljudi se pita kako se folije štite zimi, i da li je pametno da osveže izgled svog mezimca u ovom hladnom periodu koji je pred nama.

Broutality Team je tu da vam otkrije najlakši i najjednostavniji način da zaštitite svoj automobil tokom zime, a kod nas uvek možete naći auto folije vrhunskog kvaliteta.

zaštitna folija

Da li znate kako se folije štite zimi?

Veoma je važno da znate kako se folije štite zimi, jer je ovo godišnje doba najkritičnije za vaš automobil. Međutim, uz samo malo truda i dobre volje možete izbeći sve vrste problema.

Mnogi vlasnici znaju da led, sneg i so uzrokuju rđu i koroziju originalne boje automobila. Međutim, ono što ne znaju jeste da i auto folije zahtevaju zaštitu i održavanje. Evo nekoliko osnovnih saveta koji će vam pomoći da ih zaštitite tokom zime, kako bi vaše vozilo uvek izgledalo besprekorno.

Iako se pomoću strugača za uklanjanje leda sa automobila čini kao normalno rešenje, budite veoma oprezni. Strugač za led će ogrebati foliju, a takođe može dovesti do odvajanja, posebno ako omotač zahvata i vaše prozore.

Daleko bolje rešenje je da koristite četku sa mekim čekinjama da biste skinuli sneg sa karoserije vašeg automobila. Takođe, ne dozvolite da sneg preko noći zadržava na vašem automobilu i pretvara se u led. Led je izuzetno teško ukloniti, a to može prouzrokovati neželjena i trajna oštećenja folija.

Još jedan potencijalni problem jeste korišćenje soli. So se veoma često koristi za otapanje snega sa ulica i sprečavanje klizanja automobila. Međutim, ona može biti štetna za vaše vozilo, čak i ako nemate folije za presvlačenje. Stalno izlaganje soli može uzrokovati koroziju i folija i originalne boje. Na ovaj način je veoma verovatno da oštetite dizajn folije koji ste odabrali a koja osim estetske, ima i brojne druge zaštitne funkcije. Na primer, folije za stakla vam omogućavaju da uživate u bezbednoj i prijatnoj vožnji u svakom trenutku.

Najbolji način za očuvanje vaših folija tokom zime je često čišćenje, kako biste sačuvali njihov blistavi sjaj i besprekoran izgled. Preporučujemo vam pranje   svake dve nedelje kako bi  vozilo izgledalo savršeno čak i tokom najhladnijih meseci u godini.

auto folije kao pokretna reklama

Kako se folije štite u hladnim danima – Broutality Team

Osim što je veoma važno da zaštitite svoje folije tokom zime, veoma je bitno i kome poklanjate svoje poverenje kada je u pitanju presvlačenje vozila.

Samo profesionalci imaju sve potrebne alate, znanje i iskustvo koje je potrebno za savršeno postavljanje auto folija. Zato je Broutality Team vaš najbolji izbor, jer mi preduzimamo sve potrebne korake kako bismo zaista doveli izgled vašeg mezimca do savršenstva. Bilo da imate džip, manji automobil ili luksuzno vozilo, uvek vam stojimo na raspolaganju kako bismo sve vaše želje pretvorili u stvarnost. Tu smo i ukoliko želite da od svog vozila napravite pravu pokretnu reklamu, jer je to siguran put do uspešnog poslovanja.

Odaberite Broutality Team, jer vaše vozilo i vi zaslužujete samo najbolje.

3 thoughts on “Kako se folije štite zimi?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *