5 načina da izbegnete katastrofu kada je zatamnjivanje stakala u pitanju

Pročitaje na našem novom blogu kojih su to pet načina da izbegnete katastrofu kada je zatamnjenje stakala u pitanju.

Zatamnjivanje stakala je konačno došlo na red i sve je krenulo kako ne treba. Pojavili su se mehurići, folija nije kvalitetna i neprofesionalno je nanešena. Da bi ste izbegli ovako katastrofalne rezultate, razmišljajte na vreme! Obezbedite kvalitetnu foliju i angažujte profesionalne i stručne ljude, koji će posao uraditi besprekorno.

Broutality studio za zatamnjivanje stakala, navodi nekoliko načina uz pomoć kojih će vaša stakla na automobilu izgledati savršeno.

  • Pre instaliranja folije, neophodno je dobro očistiti vozilo. Vlažnom krpom potrebno je da uklonite svaku česticu prašine a zatim osušite staklo. Instaliranje folije na prljavu površinu prouzrokuje stvaranje mehurića i neravnina koje ne izgledaju dobro i odaju utisak lošeg i neprofesionalno urađenog posla.
  •  
  •  
  • Nikada nemojte zatamnjivanje stakala raditi oštrim predmetima i noževima. Broutality studio koristi specijalno dizajnirane plastične lopatice uz pomoć kojih površina izgleda glatko, bez ikakvih ogrebotina i neravnina. Dobro urađen posao je garancija da će vaš automobil godinama imati foliju koja će odolevati svim vremenskim uslovima.

 

  • Posle instaliranje folije, nemojte otvarati prozore najmanje dva dana. Potrebno je dva dana da se sveže nanešena folija dobro osuši, zato se strpite i ne otvarajte stakla. Rezultat će biti savršeno zatamnjeni prozori.

 

 

  • Kada je održavanje u pitanju, potrebno je da znate da zatamnjena stakla ne smete čistiti sredstvima na bazi amonijaka. Naš savet je da koristite vlažnu krpu, kojom ćete pažljivo ukloniti prašinu i prljavštinu sa njih.

 

 

Izaberite kvalitetnu foliju

 

  • Vodite računa da izaberete kvalitetnu foliju i nemojte se odlučiti za previše tamne nijanse. Tamne folije izgledaju atraktivno, ali smanjuju vidljivost. Tu činjenicu trebate da uzmete u obzira pri odabiru nijanse za vaše vozilo.

U današnje vreme na tržištu možete pronaći najrazličitije ponude i kvalitete folija. Potrebno je da budete oprezni! Jeftine kineske folije, koje su neprofesionalno nanešene, pokvariće celokupni izgled vašeg automobila. Broutality studio, zatamnjivanje stakala vrši sa najkvalitetnijim folijama koje postoje na tržištu. Tim naših stručnih instalatera folija će učiniti da stakla na vašem vozilu izgledaju savršeno. Bez ikakvih neravnina i mehurića.

Rezultati našeg rada, naša su najbolja preporuka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *