Kako se vozilo presvlači auto folijom u hladnim zimskim danima

Studio za presvlačenje automobila Broutality trudi se da svojim dugogodišnjim radom postavi visoke standarde. Naša vozila moraju da budu sinonim za trajnost i kvalitet. U narednom postu ćemo vas upoznati sa načinom i tehnikamana presvlačenje automobila u zimskim, hladnim danima.

Predhodna zima je bila duga i hladna, naradna će po nekim prognozama, biti još oštrija.

Hladan vazduh i obimne padavine, uticaće nepovoljno na lepnjenje auto folije, i ujedno će stvoriti jedinstvene izazove prilikom njihovog instaliranja na vozilo.

Baš zbog toga, neophodno je da na pravi način stvorite uslove za presvlačenje automobila, a kasnije i da ga zaštitite od vremenskih prilika. Studio za presvlačenje automobila Broutality trudi se da svojim dugogodišnjim radom postavi visoke standarde i da naša vozila budu sinonim za trajnost i kvalitet. U narednom postu ćemo vas upoznati sa načinom i tehnikamana presvlačenje automobila u zimskim, hladnim danima.

Kada dođe zima, vozila su prekrivena solju i snegom. To znači da instalateri auto folije, moraju da izdvoje dodatno vreme za čišćenje i sušenje istog. Radni prostor je hladniji nego obično, što materijal čini tvrđim i krhkijim. Ova činjenica otežava posao i produžava proces instaliranja auto folije na vozilo. Pre nego što se auto folija nanese na automobil, neophodno je da se vozilo ugreje i osuši 12-24 sati.

 

Dovezite auto barem dan ranije

Morate imati na umu da zbog toga, trebate svoje vozilo u studio za presvlačenje automobila, dovesti barem jedan dan ranije. Automobil se mora pre svega očistiti pažljivo od soli i prljavštine, osušiti i pripremiti za nanošenje. Takođe se mora osigurati da radni prostor bude optimalne temperature, kako bi ceo proces mogao da se obavi bez većih poteškoća.

 

 

Svako ko se opredeli da u zimskom periodu presvuče svoje vozilo, mora imati na umu da će nekoliko dana biti prinuđen da funkcioniše bez njega. Ukoliko se presvlačenje automobila auto folijom vrši na kraju radnog vremena, moraćete da prođe izvesno vreme do njegovog preuzimanja. To podrazumeva da ga nećete koristiti dva do tri dana. Naš savet je da budete strpljivi , jer ćete za uzvrat dobiti savršeno vozilo, koje će izgledati kao novo. Postoje i najnovije tehnike zagrevanja folije na vozilu infracrvenim grejačima i to za neverovatnih 30 minuta. Zagrevanje pospešuje vezivanje lepka za automobil i ubzava i olakšava posao po hladnom vremenu.

Pre nego što se počne sa procesom lepljenja auto folije, neophodno je da se očiste delovi oko branika. To su najčešće puni nečistoće, ostataka od blata, snega i leda. Svaka neravnina, neočišćeni i neosušeni deo, stvaraće neravnine koje će biti golim okom vidljive i izgledaće veoma loše. Dakle, presvlačenje vozila auto folijom u zimskom periodu nije ni malo lak posao.

Broutality studio za presvlačenje automobila, uz tim stručnih ljudi, dugogodišnji rad i iskustvo, pobrinuće se da opravda poverenje koje ste nam ukazali i da vaše vozilo izgleda savršeno!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *