Najbolji način za pranje vozila koja su oblepljena folijom

Jedno od najčešćih pitanja koje smo dobili kada predamo brendirano vozilo je kakva je najbolja praksa za pranje vozila koja su oblepljena folijom. Ukoliko pravilno postupate sa folijom, njen životni vek možete oprodužiti i do 9 godina.

Koliko često može da se pere vozilo presvučeno folijom?

Učestalost pranja vozila koja su oblepljena folijom slična je frekvenciji pranja farbanog vozila. Slično je situacija kao kod pranja farbanih vozila, što ih češće perete imaćete lepši i sjajniji auto, a folija će duže stajati na vozilu. Koliko će te često prati vozilo presvučeno folijom, zavisi od pređene kilometraže i puteva po kojima je vozilo voženo. Broutality tim preporučuje pranje auto folija češće ako su vozila redovno izložena blatu i prljavštini. Ako je vaše vozilo vođeno na gradskim ulicama i regionalnim putevima, onda Vam preporučujemo pranje vozila jednom nedeljno.

Da li moram da koristim specijalna sredstva za pranje vozila oblepljenih folijom?

Kada je u pitanju pranje vozila presvučenih auto folijom, nisu potrebne posebne hemikalije ili proizvodi. Pranje je slično kao i za bilo koje drugo vozila, topla voda i šampon za pranje. Broutality tim Vam preporučuje da vozilo presvučeno folijom perete krpom ili sunđerom za pranje. Na ovaj način će te sprečiti bilo kakve ogrebotina koje mogu biti izazvane četkom.

Da li postoji nešto što bi trebalo izbegavati prilikom pranja brendiranih vozila?

Kada je pranje vozila presvučenih auto folijom u pitanju , najbolje je izbegavati energično pranje. Takođe je važno da se izbegne pranja auto folije sa bilo kojom vrstom kućne hemije ili sredstva za čišćenje. Koristite proizvode koji su specijalno razvijeni za pranje vozila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *