Kako da u zimskim uslovima brinete o vozilu koje je presvučeno folijom

Dolaskom zimskog godišnjeg doba i njegovim ekstremnim vremenskim uslovima u punom jeku, važno je budete upućeni na nekoliko najboljih načina kako da se brinete o vozilima koja su oblepljena folijom.

Obržavajte Vaše vozilo čistim

Jedan od najboljih načina da se brinete o vozilima koja su presvučena folijom u zimskim uslovima je da zadržite koliko je moguće vozilo čistijim. Broutality Vam preporučuje ručno pranje za trajnost brendiranih i presvučenih vozila. Pranje vozila pod pritiskom ili četkama se ne preporučuje jer pritisak i gruba površina oštećuju vozila koja su oblepljenja folijom. Vozila imaju tendenciju da se prilično zaprljaju tokom zimskih meseci i ljudi često izbegavaju da peru zbog hladnoće. U zavisnosti od lokacije i načina vožnje, najbolje je da se vozila presvučena folijom najmanje jednom u dve nedelje. Sačekajte sunčani dan sa višom temperaturom, tako da Vam pranja vozila bude lakše.

Izbegavajte korišćenje strugača za led na vozilu presvučenom folijom

Tokom ekstremnih vremenskih uslova, kada sneg i led brzo mogu da okuju brendirano vozilo preko noći, vozači često primenjuju uobičajenu praksu, struganje leda pomoću strugača. Iako ovo može biti prihvatljivo za farbana vozila, nikako se ne preporučuje za presvučena folijom vozila. Broutality tim Vam iskreno predlaže da izbegavate korišćenje strugalice kako bi produžili vek trajanja folije na automobilu. Skinite led sa zadnjeg stakla mekom četkom kada grejač završi posao. Međutim, pokušavajući da odledite automobil oko brave strugalicom, možete ogrebati foliju. Umesto korišćenja lopatice, koristite meku četku ili krpu za čišćenje vašeg brendiranog automobila.

Očistite Vaše folijom oblepljeno vozilo od soli

Svi samo svesni koliko štetna so može da bude za vozila, kako za lim tako i za donji deo vozila. Nažalost, so je neophodna da bi uslove na putu prilagodili bezbednosti tokom snežnih padavina u zimskoj sezoni. Folija koji se koristi na vozilama je u stanju da izdrži malo soli. Međutim, njegova korozivnost može dovesti do ozbiljnih oštećenja na auto foliji ako se ostavi duže vreme. Pranjem vozila najmanje jednom u dve nedelje možete da spreči nagomilavanje soli i tako održati foliju koja je nalepljena na automobil bez oštećenja.

Ako želite da saznate više o tome kako da vodite računa o vozilima koja su presvučena folijom zimskim uslovima ili imate bilo kakvih pitanja u vezi brendiranja automobila, obratite nam se preko naše kontakt forme ili brojeva telefona.

Ostanite i dalje uz nas i pratite najnovije vesti iz sveta brendiranja vozila, auto folija, zatamnjenja stakala, štampe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *