Kako da zaštitite svoje vozilo presvučeno auto folijom u vrelim letnjim danima

Vozila presvučena auto folijom predstavljaju veliku poslovnu investiciju. Medjutim, takva vozila postaju sve popularniji oblik oglašavanja, jer putujući bilbordi su mnogo efikasniji vid reklame od običnih.

U cilju zaštite svoje investicije i osiguranja presvučenog vozila auto folijom morate pravilno brinuti o njima. Auto folije instalirane na vozillo biće dugovečnije ukoliko ih i pravilno čistite. Na ovaj način štitite svoje presvučeno vozilo i njegovu grafiku od spoljašnjih elemenata kao što su visoke temperature leti i niske zimi. U našem studiju za presvačenje vozila auto folijom Broutality dobićete kompletne instrukcije kako da auto foliju očuvate na pravi način.

 

Auto folije koje koristimo za presvlačenje su najkvalitetnije koje postoje na tržištu i čine da automobil godinama izgleda kao nov. U sledećem postu naš studio za presvlačenje vozila auto folijom nudi nekoliko jednostavnih i korisnih saveta kako da svoj automobil zaštitite u vrelim letnjim danima.

Najbolji način da svoju auto foliju zaštitite jeste da automobil parkirate uvek u garaži ili natkrivenom mestu. Od ekstremne toplote veoma lako može doći do oštećenja auto folije i bleđenje boje na istoj: Najbolje je da svoj presvučeni auto držete sakrivenim od svih elemenata ( sunca, kiše, snega…), onda kada ga ne vozite. Parkirajte automobil u garaži ili pak, ko ne posedujete istu, prekrijte ga ceradom.

 

Korisni saveti

Naš studio za presvlačenje automobila vam savetuje da automobil uvek parkirate u različitim pravcima, kako bi ste izbegli bleđenje i oštećenje auto folije samo sa jedne strane. Ako nije moguće da parkirate vozilo ispod pokrivene površine, što verovatno i nije, onda morate biti sigurni da rotirate pravac parkiranja. Ovo je veoma važno posebno kada je auto folija izložena suncu u vrelim letnjim danima. Svakodnevno parkiranje u jednom pravcu uzrok je preranog bleđenja jedne strane automobila.

Savet koji trebate da poslušate, a naš studio za presvlačenje vozila Broutality ga stvarno iskreno preporučuje , jeste da na auto foliju nanesete i dodatni sloj zaštite protiv sitnih ogrebotina i UV zračenja. Taj sloj pomaže da se vozilo zaštiti od svih vremenskih prilika. Zastitna auto folija u sebi sadrži UV zaštitu koja pomaže da auto folija zadrži svoju boju i izgleda kao nova.

 

 

Napomena: Nikada nemojte nanositi neproverenu zaštitu na auto foliju. Posavetujte se sa zaposlenima u našem studiju za presvlačenje automobila Broutality i oni će vam dati korisne savete!

Što više brinete za svoje vozilo presvučeno auto folijom, duže će izgledati kao novo. Uložite malo vremena i sredstava i vaš trud će se isplatiti!

Pročitajte još:

  • Promenite boju vašeg vozila presvlačenjem auto folijama
  • Zašto je važno da presvlačenje vozila auto folijama posvetite profesionalcima

2 thoughts on “Kako da zaštitite svoje vozilo presvučeno auto folijom u vrelim letnjim danima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *